Tuesday, April 09, 2013

Pembalasan si gumiho



Agaknya di negara seberang sedang menayangkan citer ni ye cik Salmah.

Melihat kepada keadaan trafik lalu lintas, menderu desah orang dari seberang dok membaca ribiu ambe yang tak seberapa ini mengenai drama ini. 

Kalau lihat pada 'popular posts' kat tepi tu, ribiu Grudge : The Revolt of Gumiho telah memintas kedudukan Resepi Air Katira dan menduduki tempat ke-dua. 

Caya lah.

Saya pon dah tamat menonton drama ni 3 tahun lepas. Ribiu nya saja yang tak lepas-lepas nak buat.  Hehe

Sekarang ni tengah mencari feel nak ribiu drama The Moon Embracing the Sun, yang sedang di tayangkan di 8TV jam 8.30.

Semoga berhasil mencari mood meribiu nya dong.

Aja-aja!! 

4 comments:

ashie minho said...

cite antu..??dap tuh....

waiem said...

Dap banget ;)

cempaka@rohani said...

waiem, cer teka saya baru lepas tgk citer aper... heheheheheh.. bersempena dgn PRU akan dtg nih.... tak yah teka.. saya bagi tau jer.. CITY HALL. mmg dah lama nk tgk citer ni. Sebab baca ribiu waiem.. citer tu 2009.. now 2013 baru dapat tgk.. shian sayer.. dulu kekonon nak donlod.. tapi tak donlod.. sekali terjumpa kat speedy, tu pun sebab hanis nak tgk mainan kat dlm speedy tu.. dlm speedy ada jual toys.. hahahaha.. sekarang ni dvd dah murah.. dah tu buy 1 free 1.. org tak beli dvd dah.. sumer org donlod jer.. ketinggalan tul saya... tapi CITY HALL mmg best.. hero heroin kimia abis.. i like.. TQ for ur ribiu. satu citer yang takkan ada kat mesia rasanya.. sensitip issue.. tgh tgk FULL HOUSE TAKE 2 kat 393 astro. Hero cam pempuan tapi suker je tgk.. heran la drama korea nih.. dah lama saya tak demam korea.. demam balik dah... huhuhuhuhuhu...

waiem said...

Cempaka,

Tahniah akhirnya berjaya juga tengok City Hall. Tak pe bior lambat asal tengok hehehe.

Saya sejak ada Yusuf tak sempat nak layan langsung k-drama. Catit je dulu drama2 yg best. Kena carry forward ke tawon bila2 sampai dah tak nyusu badan hehehe