Thursday, November 01, 2012

8 tahun

Lapan lagik



Aiseh macam mana bole lupa enibesari blog semalam

Dah derjah 2 dah usia blog ni ropanya

Lahir pada tanggal 31 Oktober 2004

Maseh lagi menten berblog walau tidak seligat dulu masa zaman solo hehe

Berwajah baru sempena ulangtahun ke-8

Pertambahan usia mematangkan seseorang

Begitu juga dengan hasil tulisan

Baca balik tulisan yang dolu-dolu gelak beso dibuatnya haha   

Terima kasih kepada uoll yang sudi ikut dan baca blog yang tak seberapa ini  

Hidup beloksepot!!!!
 

14 comments:

Anonymous said...

da nak masuk tiga tahun saya baca blog ahkak..

teruskan menulis ye :)

cempaka@rohani said...

tahniah.. harap boleh terus menulis walau tak serancak dulu.. tadi kat fb ada tulis 8 tahun yer.. 8 tahun blog yer... ingatkan ape la 8 tahun tadi.. dalam kepala saya tadi waiem nak cakap.. 8 tahun adam tungggu hawa.. hahahahahah!!! demam adam dan hawa nih.. hehhehe.. tak sempat nak komen kat fb tadi.. happy anibesariii again to waiem and the blog..

waiem said...

Terima kasey cik adek manes Anon. Siapakah gerangan agaknya tuuu :)

waiem said...

Cempaka, terima kasey pembaca blog waiem yang setia...hehehe

Hahaha saya tak tengok pon Adam & Hawa. Malas nak bayo lebih kat Estero hehe

chemistry_lady said...

dah darjah dua da?? hahahahaha... gelak beso... anyway congratz!

waiem said...

chemistry lady,

Kamsahamnida :)

eyyla said...

wahhhh... lama nyer tak masuk blog ni.. sejak berfb...sudah bertukar rupa yer....cantik...
hepi anibesari dh lama gak tuu 8 thn..
teruskan memblog...hehehe

cempaka@rohani said...

waiem, tak per kalu tak tgk.. nanti kalu start tgk tak buleh nak tahan diri dari nk subscribe mustika HD.. setero gak yg untung.. bahaya... heheheehehe.. tade adam dan hawa, waiem tengok "Yusof dan Mariam" lagi best.. heheheheehe...

waiem said...

eyyla,

Terima kasih :)

waiem said...

cempaka,

Kan..cukup la tengok Yusuf & Maryam setiap hari, setiap saat, setiap detik....hehehehe

Anita Mohamad said...

selamat anibesri..
smoga trus berblog..Hwaiting!!!
XD

waiem said...

Mekasih...;)

ruha said...

unnie, sori lambat wish, hepi enibeseri yg ke 8.bz kijela nak akhir taun ni,nanti umur 10 taun buatlah party ker hehe/

waiem said...

Hehehe bole2 Insya Allah. Tq yach :)